Vi har nesten varme hender

Varmesystemer har solid kompetanse med alt innen vannbåren varme. Vi er spesialister og har drevet med radiatorer, konvektorer og gulvvarme i en årrekke. Etter mange år vet vi hvilke produkter som er bra og hvilke som ikke fungerer. Vi vet også hvordan man skal montere og plassere våre produkter for god og sikker utnyttelse og hjelper deg gjerne med tegning og prosjektering.

Vi har en flat og fleksibel organisasjon med korte linjer fra bestilling til utsendelse. Hos oss treffer du raskt den du vil snakke med og du kan forvente personlig service og oppfølging. Varmesystemer har også sitt eget laboratorium. Her finner vi nye løsninger eller gjør tilpasninger som løser ditt problem. Vi har flere spesialprodukter som er utviklet som et resultat av konkrete problemstillinger hos våre kunder.

Placeholder image
Vi kan hjelpe deg med riktig løsning.

Råd og veiledning innen vannbåren varme

Kontakt Varmesystemer når du trenger råd, veiledning eller konkrete forslag til uttak av radiatorer, konvektorer eller gulvvarmesystemer. Ved å gi oss alle data for ditt byggeprosjekt kan vi dimensjonere i forhold til varmebehov og anbefale gode og kostnadseffektive løsninger.

Vi kan også hjelpe med modernisering av gamle anlegg, og vi har lang erfaring med å finne trygge erstatningsvarer på utgåtte modeller. Vi hjelper også rørleggere med å finne feil og mangler - f.eks. ulyder i radiator, trykkproblematikk eller utfordringer med frost vinterstid.

Teknisk support

Ved montasje og feil på monterte anlegg, kan vi hjelpe med feilsøking og teknisk support. Ved lekkasje i anlegg har vi utstyr for tetting/feilretting. Vi har gjennomført opplæring med et utvalg av rørleggere på sentrale Østlandet, som kan bistå.

Feilsøk og termofotografering

Ansatte hos Varmesystemer er sertifisert og kurset innen termofotografering. Med eget kamera kan vi avdekke eventuelle feil og mangler. Vi kan raskt se om en radiator ikke fungerer optimalt eller om det er sløyfer i gulvvarmen som mangler sirkulasjon.

Har du en lekkasje på anlegget kan dette fort bli kostbart, men med en termografisk gjennomgang er dette mulig å avdekke. Termisk fotografering er også effektivt til å avdekke manglende isolasjon eller kaldras.

Termofotografering
Termofotografering avdekker feil og mangler.

Vi har mange fornøyde kunder!

Vi har mange fornøyde referansekunder. Dette er kun et utvalg som representerer noen av de løsningene vi har levert til prosjekter. Ta kontakt om ditt prosjekt.

Referanse Piloten

Piloten

Stort boligprosjekt på Fornebu i regi av OBOS. Varmesystemer har levert gulvvarme til prosjektet.

Referanse Koksabukta

Koksabukta

Nytt boligprosjekt på Fornebu i regi av OBOS. Varmesystemer har levert gulvvarme til prosjektet.

Referanse Nybyen Økern

Nybyen Økern

Nybyen Økern består av 403 leiligheter fordelt på 6 hus. Utbygger Selvaag Bolig. Varmesystemer har levert radiatorer til prosjektet.

Referanse Tjuvholmen

Tjuvholmen

Tjuvholmen er et nytt strøk i indre havnebasseng i Oslo. Varmesystemer har levert konvektorer og radiatorer til flere leilighets- og kontorbygg i tillegg til Astrup Fearnley Museet og The Thief.

Referanse Tiedemannsbyen

Tiedemannsbyen

Ved Ensjø bygges et av de største prosjektene i Oslo med en rekke leiligheter i ulike delprosjekter. Varmesystemer har levert radiatorer og konvektorer.

Referanse Solrøysa

Solrøysa

Ved Røysåsen rett nord for sentrumskjernen i Moss, ligger et omfattende prosjekt med flere byggetrinn. Varmesystemer har levert gulvvarmesystem med trinnlydsplater.

Referanse Oslo Z

OSLO Z

Inntil det gamle «Toll-kammerbygget» i Oslo ligger et enestående nytt bygg formet som en Z. Varmesystemer har levert fargede radiatorer.

Referanse Oslo Kretsfengsel

Oslo Kretsfengsel

Oslo Kretsfengsel er Norges største fengsel med over 400 innsatte og 367 ansatte. Varmessystemer har levert Radiatorer med sikre spesialløsninger.