Vi hjelper deg med dine varmebehov

Vannbåren varme er den mest effektive, miljøvennlige og behagelige måten man kan varme opp små og store bygg. Varmesystemer er en av landets ledende grossister og kan levere alt ditt prosjekt trenger i forbindelse med vannbåren varme.

Fra utvalgte og anerkjente produsenter i Europa tilbyr vi et stort spekter av radiatorer og konvektorer. Vi leverer også komplette systemer for gulvvarme. I tillegg fører vi et omfattende sortiment av profesjonelle løsninger for montering og styring. Hos oss vil du til en hver tid finne lagerført et bredt utvalg med deler; rør, koblinger, vinkler og overganger innen galv og Flexpress.

Varmesystemer sender over hele landet.

Placeholder imageBesøk vår Nettbutikk

Tegning og prosjektering

  • Varmesystemer hjelper sine kunder med tegning og prosjektering av vannbåren varme.
  • Vi bistår med beregning og uttak av radiatorer.
  • Vi prosjekterer og tegner opplegg av gulvvarme (vannbåren) og snøsmelteanlegg.
ikon radiator

Radiatorer, konvektorer og tilbehør

Varmesystemer fører et bredt utvalg av radiatorer og konvektorer. Vi har et omfattende utvalg med en rekke tilkoblingsmuligheter slik at du alltid skal finne modeller som passer inn i ditt prosjekt. Varmesystemer fører også alt av tilbehør som ventiler og termostater.

ikon gulvvarme

Gulvvarme og gatevarme

Vannbåren gulvvarme gir svært behagelig oppvarming. Om den kobles til fornybare varmekilder, som for eksempel en luft-til-vann-varmepumpe, væske-til-vann varmepumpe, biokjel eller solfangere har du i tillegg en svært miljøvennlig oppvarming. Som ledende grossist innen gulvvarme setter Varmesystemer sammen den beste løsningen for ditt prosjekt.

ikon galv

Galv

Varmesystemer har alt ditt prosjekt trenger av rør og deler i galvanisert stål. Som en av få leverandører i Oslo lagerfører vi et komplett produktsortement av galv. Vi har pressfittings og rør fra 15 til 54 mm. For å sette systemet sammen benyttes M-profil verktøy.

ikon flexpress

Flexpress

Vi fører Flexpress og Alupex rør. Disse svært lette og sterke rørene er laget med flere lag plast, men hvor et av lagene er av aluminium. Flexpress brukes i stor grad i sjakter og skjulte opplegg hvor stor fleksibilitet er nødvendig.

ikon klammer

Klammer

Varmesystemer fører ulike klammer og festemateriell. Til feste av rør fører vi vi klammer som er spesiallaget til formålet. Disse er enkle og raske å montere.