ikon gulvvarme

Gulvvarme og gatevarme

Vannbåren gulvvarme gir svært behagelig oppvarming. Om den kobles til fornybare varmekilder, som for eksempel en luft-til-vann-varmepumpe, væske-til-vann varmepumpe, biokjel eller solfangere har du i tillegg en svært miljøvennlig oppvarming. Som ledende grossist innen gulvvarme setter Varmesystemer sammen den beste løsningen for ditt prosjekt.

Vannbåren gulvvarme
Trinnlydsplate med Alupexrør

Grossist med stort utvalg

Varmesystemer har avtaler med en rekke ledende leverandører og kan hjelpe deg med komplette løsninger for nedstøping og flytesparkling av gulv- og gatevarme. I tillegg har vi produkter for rehabilitering av tørre gulv. Som ledende grossist kan vi tilby byggeprosjektet ditt alt fra legge-matter og festemateriell til rør, deler og styring. Systemene kan settet opp slik at du får trådløs kontroll av varmen med mulighet å justere for natt- og dagvarme. Varmesystemer tilbyr også løsninger for snøsmelt og gatevarme.

Trinnlydsplater og sporplater i ESP/isopor

Varmesystemer leverer trinnlydsplater for tacker og borrelås. Platene kommer i 20, 25 og 30 mm tykkelse (passer 16 og 20 mm alupex rør). Vi fører ESP/isopor plater til rehabilitering (25 mm). Vi har også tilhørende kantbånd.

Verktøy

  • Varmesystemer har pressbakker til pressfittings, for salg og til utleie. Vi har M-profil og TH-profil.
  • Vi har tackere til festing av rør til isoporplater for salg.
  • Varmesystemer selger utleggere for rør til gulvvarme og snøsmelteanlegg.