ikon radiator

Radiatorer, konvektorer og tilbehør

Varmesystemer fører et bredt utvalg av radiatorer og konvektorer. Vi har et omfattende utvalg med en rekke tilkoblingsmuligheter slik at du alltid skal finne modeller som passer inn i ditt prosjekt. Varmesystemer fører også alt av tilbehør som ventiler og termostater.

Radiator
Varmesystemer fører alle typer radiatorer.

Radiatorer

Radiatorer og vannbåren varme er en av de mest miljøvennlige måter å varme opp små og store bygg. Varmesystemer kan levere alle typer radiatorer og vi finner alltid en løsning som passer for ditt prosjekt. Vi har radiatorer i alle størrelser og fasonger og med ulike tilkoblinger. Med våre nye og moderne radiatorer får du raskere og mer effektiv oppvarming enn tidligere.

I tillegg til klassiske radiatorer kan vi levere spesielle vertikalradiatorer, søyleradiatorer, vakre kunst- og designradiatorer i tillegg til sjarmerende nostalgiradiatorer.


Konvektor
Varmesystemer leverer konvektorer.

Konvektorer

Varmesystemer har et stort utvalg av gulv og veggkonvektorer. Disse er lave og er svært godt egnet i større offentlige rom og ved store vinduer for å minske kaldraset.


Nedfelte konvektorer

Vi har også mange løsninger for konvektorer nedfelt i gulv, såkalte grube-konvektorer. Disse er både svært diskre og elegante. Vi leverer også en rekke forskjellige passende topprister.

Konvektor felt ned i gulv
Konvektor felt ned i gulv.

Takpanel i outlet.
Takpanel i butikkløsning.

Takpanel

Varmesystemer kan levere takpanel eller strålingspanel. Disse energieffektive løsningene er gir komfortabel varme fra store høyder slik man er avhengig av i f.eks. varehus, produksjonsområder, idrettshaller og butikksteder.


Tilbehør

Varmesystemer er store på tilbehør og kan til enhver tid tilby det du trenger for å koble enkelt og sikkert opp dine radiatorer eller konvektorer. Vi har alt av koblinger, kraner, ventiler og termostater for at løsningen skal fungere optimalt. Vi har også en rekke hjelpemidler og overganger for problemfri oppkobling mellom gamle og nye systemer.

Lager
Omfattende lager sentralt i Oslo.

Verktøy

  • Varmesystemer har pressbakker til pressfittings, for salg og til utleie. Vi har M-profil og TH-profil.
  • Vi har tackere til festing av rør til isoporplater for salg.
  • Varmesystemer selger utleggere for rør til gulvvarme og snøsmelteanlegg.
Designradiator

DESIGNRADIATOR

Ikke gjem bort varmekilden, men la den bli ordentlig synlig.